Zöld lámpa Magyarország jelenleg legjobb finanszírozású hiteléhez
2016. május 18. írta: Hitelt, de okosan

Zöld lámpa Magyarország jelenleg legjobb finanszírozású hiteléhez

Itt vannak a feltételek:

green_light.jpg

A hitelfelvétel nem könnyű, nem egyszerű és egyáltalán nem rövid folyamat. Ezt állítja a legtöbb ember, aki valaha vett már fel hitelt. És ez így is van!

Ha nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke álmaink megvalósításához, akkor az egyes bankok ajánlataihoz fordulunk. De melyikhez? És mi alapján döntsük el, hogy melyik számunkra a legkedvezőbb?

Szerencsére az ajánlatokban bőven válogathatunk, de 2016. májustól megjelent egy olyan visszautasíthatatlan ajánlat is a piacon, amely „mindent visz”…

Persze, ez sem mindenkinek megfelelő. Nézzük csak, kinek jó és mit nyerhet vele az, aki ’belefér a keretbe’?

Az AJÁNLAT:

  • 3,15 %-os kamat
  • 3 havi bubor és 1,9 %-os kamatfelár
  • felhasználható hitelkiváltásra vagy hitelfelvételre
  • folyósítási jutalék nincs, de van értékbecslési, földhivatali és közjegyzői díj

 

A FELTÉTELEK:

  • jó jövedelem – min. nettó 200.000 Ft
  • ingatlan 60% terhelhetősége
  • nem lehet aktív és passzív BAR listán
  • 30%-os finanszírozás

 

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Ez egy nagyon alacsony kamatozású piaci hitel! Egy ilyen jellegű, kedvező kamatozású hitelt nemrég még a Fészekrakó projekt alatt válthattunk ki. Ennek lényege, hogy 5-10-15 évig nem változik a kamat, ám itt is átlagosan 6%-os kamattal terhelték a tőkét.

A legújabb hitelkonstrukció 3,15%-os kamattal fut! Ami egész egyszerűen annyit tesz például 10.000.000 Ft-os hitel esetén, hogy a havi 100.000 Ft-os törlesztőből 60.000 Ft lehet. Így megmarad(hat) 40.000 Ft a családi kasszában minden hónapban! Jól hangzik?

És ha ezt a megspórolt összeget mondjuk nem a Lidl-be, Tescoba vagy egyéb helyeken költjük el, hanem a hitelünk minél hamarabbi lefizetéséhez, akkor nem csak 40.000 Ft-ot tudunk megtakarítani, hanem ennek a többszörösét is!

 13256153_642228429259057_1259357521286630202_n.jpg

Mennyi papírmunkával jár a hitelkiváltás?

Őszintén? A bankok csak akkor helyeznek ki hitelösszegeket, ha a pénzüket biztonságban tudják. Ezért sokszor és sok mindent  kérnek be az adósoktól. Ez macera az ügyfélnek, Legtöbb esetben IGEN. De aggodalomra semmi ok, hiszen mi azért vagyunk, hogy ügyfeleinket minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni! Ha valaki, akkor mi biztosan átlátjuk a pénzügyek útvesztőit!

Célunk, hogy ügyfeleinknek minőségben javuljon az élete, és minél több maradjon a háztartási kasszában!

HISSZÜK, hogy nem csak akkor lehet több bevétele egy családnak, ha több munkát, második, harmadik munkahelyet vállalnak, hanem akkor is, ha racionalizálják a kiadásokat!

Ha ennél is többet szeretne tudni a pénzügyekről, hitelfelvétel vagy -kiváltás előtt áll, bátran keressen bennünket!

Kérjen tőlünk időpontot és minden kérdésére választ adunk!

A pénzügyek egyszerűek, csak kellő rálátás kell hozzá! Nekünk megvan!

Adja meg telefonszámát, egyeztessünk időpontot és látni fogja, rövid időn belül Ön is nyugodtabban tervezheti a jövőjét!

cta3_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr388729318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása