CSOK - és az első pofonok
2016. május 18. írta: Hitelt, de okosan

CSOK - és az első pofonok

Az első keserű tapasztalatok már fent vannak a neten.

csok_pofon.jpg

Többször írtunk már arról, hogy a Családi Otthonteremtési Kedvezmény még nem esett át az összes "gyermekbetegségén". Sajnos, ezt nem csak mi vettük észre. Vannak olyanok, akik emiatt több százezer forintot vagy akár az egész kedvezményes hitel igénybevételét elbukták.

A közösségi oldalon már külön csoport is alakult a tapasztalatok átadására.

Mi mégsem erről, hanem a saját tapasztalatainkról számolunk be!

Előző riportunkban említettük már az előtársasházi alapítással kötött kivitelezői szerződések fontosságát! Jelenleg az a szabály okozza a legtöbb problémát a hitelfelvételek jogosultságának meghatározásában.

13256153_642228429259057_1259357521286630202_n.jpg

A HVG.hu-n szemlélődve további kérdések is megfogalmazódtak, amire ma SENKI sem ismeri a válaszokat! Például:

  •  Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke is felhívta a figyelmet a Portfolio konferenciáján, ha a harmadik gyerek érkezése előtt felbomlik a házasság, és ottmarad a feleség két gyerekkel, valamint a hitellel, a kölcsönt és az esetleg igénybe vett támogatást súlyos büntetőkamattal kell visszafizetni.
  • A 10+10 millió forintos támogatás feltétele a 10 éves helyben maradás is: kiadni és eladni is csak ezután lehet bármilyen 'CSOK'-os ingatlant.

Amilyen élelmes a magyar nép, előbb-utóbb biztosan megtalál(hat)juk a kiskapukat ezekre a kérdésekre is. A legnagyobb segítség azonban az lehet(ne), ha minden lehetőség előre, írásban állna rendelkezésünkre, hogy döntésünket helyesen és megfontoltan hozhassuk meg. Ez állampolgári jogunk is!

 

Ha ennél is többet szeretne tudni a pénzügyekről, hitelfelvétel vagy -kiváltás előtt áll, bátran keressen bennünket!

Kérjen tőlünk időpontot és minden kérdésére választ adunk!

A pénzügyek egyszerűek, csak kellő rálátás kell hozzá! Nekünk megvan!

Adja meg telefonszámát, egyeztessünk időpontot és látni fogja, rövid időn belül Ön is nyugodtabban tervezheti a jövőjét!

cta3_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr158729120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása